НЛО за селом

Бонь, Наталія (1988-). НЛО за селом : [повість : для мол. та серед. шк. віку] / Н. Бонь ; худож. О. Продан. – Харків : Ранок : BARABOOKA, 2020. – 152 с.

Привіт! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі неперевершену фантастичну пригоду української дитячої письменниці Наталії Бонь.

 

 

Невпізнані літаючі об’єкти, або ж НЛО, приземляються там, де їх не мають побачити. І звичайно, роблять вони це вночі. Проте якщо НЛО вирішило здійснити посадку за селом Біленьким, таємниця навряд чи залишиться таємницею. Іншопланетні прибульці вирішили завоювати Землю. Але в нашої планети є відважні захисники.

 

 

 

Дитяча письменниця. Народилася в с. Дмитрівка, Золотоніського району, Черкаської області. «До певного часу й гадки не мала, що стане письменницею, хоча в дитинстві подружка сказала: “Наші пригоди варті цікавої книжки! Ти будеш писати, а я чорнилку держатиму”. Напевне, таки бувають пророчі слова, які колись здійснюються!» – згадує Наталія Бонь.

 

 

 

Писати для дітей почала тільки в часи Незалежності, бо працювала в дитячому садку, і творів про українські символи, українську минувшину та й сьогодення не було. Так з’явилися перші вірші, легенди, казки, сценарії свят та розваг для малюків та школярів. Потім почала писати й прозові твори. Друкувалася в періодичних виданнях, зокрема «Малятко», «Джміль», «Пізнайко», «Учитель початкової школи» та у різних збірниках. Має дві власні збірки віршованих творів.

У 2018 році повість Наталії Бонь «Більше щоденників я не пишу, або До чого тут верблюд» перемогла в конкурсі «Молода короНація». Давно дружить і співпрацює з БараБукою. Завдяки цій дружбі у 2020 році побачила світ її повість «НЛО за селом» (у співпраці з ЛА «BaraBooka» та видавництва «Ранок»).

Письменниця й далі працює в дитячому садку «Струмочок» м. Золотоноша психологом та вигадує нові цікаві сюжети для своїх майбутніх книжок.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.