Секретник Зосі з вулиці Котячої заповни власноруч

Тишка, Агнешка. Секретник Зосі з вулиці Котячої [Текст] : заповни власноруч : [ для дітей серед. шк. віку] / А. Тишка ; пер. з пол. Л. Жекової ; худож. А. Рачинська. – Харків : ВД “Школа”, 2019. – 224 с.

 

 

 

Привіт! Я, Почитайка, пропоную вам восьму книгу із серії пригод про дівчинку Зосю, відомої дитячої польської письменниці Агнєшки Тишки.

 

«Секретник Зосі з вулиці Котячої» – це чудовий подарунок не тільки для фанатів серії, але й для кожного, хто не любить нудьгувати! Він містить багато інтерактивних творчих завдань, ідеї для малювання та ворожіння, створення коміксів, розслідувань та різноманітних святкувань. І звичайно, є місце для анкети друзів і таємних записів. Створи разом із Зосею власну книжку і добре порозважайся!

 

 

 

 

Агнєшка Тишка – польська дитяча письменниця. Авторка романів, казок, оповідань, радіоп’єс та театральних сценаріїв. Лауреатка премії імені Корнеля Макушинського за книгу «Троянди в гаражі» (2004). Її твори презентувались в телевізійній програмі для дітей «Одиничка».

 

 

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.