Зоряний пил

Ґейман, Н. Зоряний пил  : [роман] / Н. Ґейман ; пер. з англ. Д. В. Кушніра. – Київ : КМ-БУКС, 2017. – 240 с.

Привіт, мої любі читайлики! Почитайка пропонує вашій увазі магіну пригоду Ніла Ґеймана.

Трістран пообіцяв повернути зірку, що впала з неба. Він вирушає у подорож, щоб здійснити бажання коханої, прекрасної Вікторії Форестер – і опиняється у зачарованому світі, що лежить за муром простого англійського селища.

“Зоряний пил” – безмір пригод і магії, прекрасна казка майстра художнього слова Ніла Ґеймана, що полюбилася багатьом читачам. За мотивами книжки відзнято легендарну кінострічку.

Ніл Ґейман – англійський письменник-фантаст, автор численних романів, графічних новел, коміксів та кіносценаріїв. Його найвідомішими роботами є серія коміксів «Пісочний чоловік», романи «Зоряний пил», «Американські боги», «Кораліна» та «Книга кладовища». Ґейман – лауреат численних літературних нагород, таких як премія «Г’юго», премія «Неб’юла» та премія Брема Стокера, медалей Ньюбері та Карнегі. Він є першим письменником, якому вдалося завоювати медалі Ньюбері та Карнегі за один і той самий роман – «Книга кладовища». 2013 року Ґейман отримав Британську національну літературну премію за роман «Океан у кінці вулиці».

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.