Хлопчик, який переплив океан у кріслі

 

 

 

 

 

 

Вільямсон, Л. Хлопчик, який переплив океан у кріслі [Текст] : [роман : для серед. та ст. шк. віку] / Л. Вільямсон ; пер. з англ. О. Оксенич. – Київ : РІДНА МОВА, 2018. – 248 с.

Привіт! Почитайка пропонує вам відмінну історію про дорослішання, братську підтримку, відносини усередині сім’ї, відносини в новій школі з однолітками. Плюс багато гумору!

 

Брати Бекет, 11-ти років, і Біллі, 7-ми років, живуть з татом. «Таке іноді буває…» — скажете ви. Та історія, яку розказала про них Лара Вільямсон, тривіальна і захоплива водночас. Письменниця з гумором і любов’ю до героїв описує цю родину, школу, де вчаться хлопчики, їхні щоденні турботи, думки та мрії. А ще з братами часом трапляються геть неймовірні, трохи магічні події, як і з кожним з нас…

 

 

Лара Вільямсон в даний час працює над новими романами в Лондоні. До цього вона вивчала дизайн одягу в Північній Ірландії. Дебютний роман “A Boy Called Hope” (“Хлопчик на ім’я Хоуп”) вийшов в березні 2014.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.