Чим зайнятися на самоізоляції?! Декілька креативних ідей.

Що робити якщо ваші улюблені спортивні секції зараз закриті, творчі гуртки теж не працюють?… Невже сидіти вдома на дивані, склавши руки? Нізащо! Настав час поміняти, або злегка змінити захоплення. Пропонуємо варіанти, чим можна зайнятися вдома.

Марблінг

За дивною назвою ховається малювання на воді. Малюнки виходять химерні, але більше зачаровує процес створення. Знадобляться нерозчинні фарби, широка ємність, папір або тканина. Фарбою на воді малюють що завгодно: від абстракцій до автопортрета. Вільні абстракції відносять до перської техніки ебру, колоподібні — до японської сумінагаші. Потім малюнок переноситься на поверхню, частіше полотно. Це не просто цікаве хобі для дому, це захоплення з фінансовою перспективою. Унікальні малюнки можна переносити на палантини, шарфи, хустки, скатертини та продавати онлайн на хендмейд-ресурсах.

 Капронові ляльки

Настав час капронових колгот в стилі «викинути шкода, але нікуди не одягнеш». Їх можна задіяти в новому хобі для дому — створення симпатичних іграшкових ляльок, звіряток. Як наповнювач підійде синтепон зі старої куртки або подушки. Старі речі слугуватимуть одягом або декором, а ґудзики, намистинки — для очей, носа, рота. Сміливо проявляйте фантазію!

Малювання піском

Знадобляться скляна поверхня, підсвічування знизу й власне пісок. Непогано спершу продумати сюжет — так буде легше створювати на склі картину та міняти її за ходом оповіді. Зніміть процес на відео, вийде справжня анімація!

Художники-початківці можуть використовувати не пісок, а будь-які сипкі матеріали, які знайдуться вдома. Наприклад, дрібний котячий наповнювач або гречку.

Скрапбукінг

Скрапбукінг – абсолютно чарівний вид рукоділля, що полягає в оформленні фотоальбомів, листівок, щоденників з використанням паперу, штампів і різних милих деталей – бантиків, наклейок, мережива, різних страз, гудзичків, намистин, гербаріїв, тканини і т.д. Вироби в стилі скрапбукінг мене просто зачаровують. Вони такі казкові, насичені різними чарівними деталями, які хочеться довго розглядати.

Рубрика: Хобі і ти  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.