Міст у Терабітію

Патерсон, К. Міст у Терабітію [Текст] : [повість : для мол. та серед. шк. віку] / К. Патерсон ; пер. з англ. Д. Ю. Березіної. – Харків : Віват, 2019. – 176 с.

Привіт, друзі! З вами знову я, Почитайка! Пропоную вашій увазі фантастичну історію Кетрін Патерсон «Міст у Терабітію», яка увійшла до переліку найвизначніших творів дитячої літератури за версією Американської літературної асоціації, до списку «Відомі дитячі книжки» за версією ALA та здобула нідерландську премію «Срібний олівець».

Ціле літо Джесс Еронс тренувався, щоб стати найкращим бігуном у п’ятому класі. І досягнув би мети, якби його не випередила новенька, Леслі Берк. Але цей програш не стає на заваді справжній дружбі, і діти цілими днями пропадають у лісі, де вигадують чарівне королівство – Терабітію. А в реальному світі на них чекають труднощі в школі, випробування на міцність, дрібні страхи і… розуміння, що треба завжди рухатися вперед.

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.