Часодії. Часовий ключ

Щерба, Н. В. Часодії. Часовий ключ [Текст] : [роман : для серед. та ст. шк. віку] / Н. В. Щерба ; [пер. з рос. Н. Косенко ; іл. О. Закис]. – Харків : ВД “Школа”, 2014. – 352 с.

Хлопчики та дівчатка! Привіт! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі відому серію книжок авторства Наталії Щерби “Часодії”.

Ця серія завоювала тисячі прихильників не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Велика кількість нагород, велика фанатська база, гарний показник продажів — невже книга така цікава? Ще б пак! “Часодії” неперевершені. Беручи до рук першу книгу, а саме “Часовий ключ”, перше на що звертаєш увагу — оформлення. Обкладинка просто фантастична! На неї можна дивитися годинами і милуватися все більше і більше, а яка гарна книжка всередині?

“Часовий ключ” є початком захоплюючої історії про Василину Огнєву — звичайну рудоволосу дівчинку, яка займалася гімнастикою, жила з бабусею та ходила до школи, поки її життя не перевернулося догори дригом. Виявляється, існують два чарівні світи — Ефлара й Остала, де живуть духи, феї, часівники, різні магічні тварини, де є магічні місця, величні замки та годинники завдяки яким існує магічний часівний світ. Протягом першої книги на нашу головну героїню звалюється стільки нового, що вона разом з читачем повинна схоплювати нову інформацію на льоту, щоб у всьому розібратися. Наталія Щерба написала не просто фентезі, вона створила новий, досі небачений світ (навіть, два), настільки оригінальний та неповторний, що всерйоз починаєш жалкувати про те, що він вигаданий, а не справжній.

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.