Школа Добра і Зла

Чейнані, З. Школа Добра і Зла [Текст] : роман : для дітей серед. шк. віку. Кн. 1 / З. Чейнані ; пер. з англ. Т. В. Марунич ; худож. Я. Бруно. – Харків : Ранок, 2018. – 608 с.

Привіт, друзі! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі книгу із циклу відомого письменника Зомана Чейнані «Школа Добра і Зла».

Ми звикли, що казки – це для дітей, для розваги і для солодких снів. Казки для нас найчастіше перетворюються в історії, де наперед відомо, що добро обов’язково переможе зло, принц врятує принцесу, добра і чесна дівчина здолає всі перешкоди на шляху до коханого, братик з сестричкою знайдуть дорогу додому, фея в останню мить встигне врятувати падчерку, дракона буде вбито, відьма згорить, а злі сестри отримають по заслузі. А далі все. Поцілунок. Весілля. І жили вони довго і щасливо. Діти заснули, дорослі всміхнулися, поцілували їхні голівки, відклали книжку і тихенько, навшпиньки, вийшли з кімнати.

Але чи закінчується казка на цьому? Ні. Принаймні в цьому впевнений Зоман Чейнані, автор підліткового фентезійного циклу «Школа Добра і Зла». Більше того, з цього моменту все тільки починається!

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.