Книжковий котик

    Котик Ксав’є Хутроруд більшу частину зими проводить у добре натопленій комірці на горищі. Там він лежить у гамаку і читає.
      Шістьом мишкам, які живуть на даху, нічого боятися.
      Тут, нагорі, панує вічний спокій − адже тут книжки! Навіть міль і мухи у цій комірці читають крихітні романи про комах. Та й павучок, що мешкає між балок, уже давно не снував павутини. Він не мав часу, бо саме вчить алфавіт.
     На цьому горищі тихо – тихо! Можна навіть подумати, що тут ніколи нічого не відбувається і все смертельно нудно.
Неправда! Ця тиша аж рипить від напруги!

Читачі вирушають у неймовірні подорожі! Перед їхніми очима постають місця, до яких не дістатися ні кораблем, ні літаком. Вони переживають карколомні й небезпечні пригоди. Бачать країни, яких не існує насправді. Вони потрапляють, куди хочуть, і годі чомусь стати їм на заваді! А до всього, їм повсякчас надзвичайно затишно. Читання книжок – то таки справжні чари….

   Цю чудову маленьку історію написав Ервін Мозер – австрійський письменник, автор дитячих ілюстрованих книжок, лауреат численних премій у сфері дитячої літератури.

     Прочитати інші, не менш чудові історії цього автора, ви можете взявши до рук його книгу «Фантастичні історії на добраніч», яка вийшла у 2016 році у видавництві «Чорні вівці» (м. Чернівці).
У книгу увійшли найкращі оповідки та ілюстрації із понад десяти його раніше виданих книжок.
Тут ви зустрінете сміливого поросятка, лінивого кота Фрідоліна, летючого пса, леопардову мишку, пудингового дракона тощо. Ну, і звісно, тут є історії про сміливість, дружбу, доброту, дбайливість і навіть про книжки, як найбільший скарб.

Тож ласкаво просимо до нашої бібліотеки і гарного вам читання!

Рубрика: Давай дружити  Метки: ,
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.