Пригоди Елеанори і Парка!

  Ровелл, Р.  Елеанор і Парк [Текст] : роман : [для ст. шк. віку] / Р. Ровелл ; [пер. з англ. С. О. Колесник]. – Харків : Віват, 2016. – 432 с.

Привіт усім!! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі нову книгу американської письменниці Рейнбоу Ровелла «Елеанор і Парк». Цей твір — володар близько двох десятків премій, зокрема й Премії Майкла Л. Прінтца, його визнано кращою книжкою за версією New York Times і кращою книжкою для підлітків за версією Indies Choice. Її уже читають підлітки у 43 країнах світу! Адже це історія новітніх Ромео і Джульєти, які аж ніяк не були ні прекрасними, ні успішними, ні заможніми, ні вельможними… Але вони виграли у непростій грі за право любити й бути щасливими. Це щемка та на правду відверта історія кохання підлітків-аутсайдерів, тих, кого ніколи не поставлять «у приклад», чиї батьки швидше додають клопоту дітям, ніж є для них опорою, для кого «бути собою» — єдина змога не бути затертим геть серед метушні цього світу.

Це дуже цікава книжка.

Добра й світла.

Правдива й життєствердна.

Але її найкраще прочитати самому!!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.