Тимко і Шкода

Привіт, друзі! Знайомтесь – нова книга видавництва “Фонтан казок” про дружбу.

Сьогодні на світі є чимало людей, які не знають, що таке ферма. Насамперед, це діти, що зростають у містах, на високих поверхах, куди можна дістатися лише ліфтом. До таких донедавна належав і Тимко, великий фантазер і майбутній видатний художник. 

Та одного разу тато відвіз його на ферму до свого старшого брата, дядька Григора, якого в родині величали не інакше, як “наш фермер”.

У тому, що ферма дядька Григора таки є казковою, Тимко переконався одразу. І першого ж дня дослідив там майже усе.

– На фермі усі мають свої обов’язки. А раз ти тут житимеш, то відповідатимеш за пташиний контингент! – сказав за вечерею дядько Григір. Тимко і не заперечував і вже за тиждень він не лише познайомився з новим для себе “пташиним контингентом”, а й встиг подружитися з ним.

З дорослою птицею великого клопоту хлопець не мав. А от з малими – лише пантруй! Курчат він називав “кудкудакалками”, каченят – “крячками”, гусенят – “гелготунчиками”. І лише діти індиків так і залишилися індичатами. Та більш за все йому до душі припало гусенятко – гелготунчик Шкода. От так і розпочалася їхня дружба і… звісно пригоди.

А хто захоче більше дізнатися, які саме – мерщій до бібліотеки!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.