Засвіт встали козаченьки

Привіт, друзі! Сьогодні знову пропоную вам познайомитися з НОВИНКАМИ.

На цей раз це книги Еліни Заржицької про українських козаків.  А наші українські козаки, як вам відомо, до всього вдатні – хоч на вовка-сіроманця обернутися, хоч військом морським керувати. І небезпечні Дніпровські пороги вони здолають, із потойбічного острова виберуться, і коханих порятують. А які музики та рибалки живуть у козацькому краї!

 

 

 

 

 

 

 

 

У цих книжечках авторці чудово вдалося зберегти традиції  української народної казки.  Адже як відомо, герої українських легенд, казок і переказів здобувають бажане не тільки тому, що доля їм усміхнулася, не лише через те, що якийсь чаклун, мавка чи мудрий крук навчив їх, як треба поводитися у час випробувань. Вони отримують те, чого самі прагнуть, і тому, що докладають до цього чималих зусиль.

Сторінки книжок приємні на дотик, та й ілюстрації  вам сподобається розглядати, це точно.  Адже всі зображення дійових осіб, яких зобразила  художниця Олена Железняк, наближені до історичної правди.  Зовнішність і князів, і панів, і мужніх козаків відповідають дійсності. А одяг,  зброя, і навіть зачіски є саме такими, якими їх описують історики.

До того ж, кожна історія-казка супроводжується необтяжливим для маленького читача тестовим завданням, яке наприкінці спонукає його в ігровій пошуковій формі віднайти ключ – розгадку.

Та що це я – все розповідаю, та розповідаю. Приходьте до бібліотеки і самі подивіться)

 

Рубрика: Хіт-книга  Метки: ,
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.