Джури і підводний човен!

    Рутківський В. Г. Джури і підводний човен : [третя кн. трилогії “Джури”] / Володимир Рутківський ; худож. М. Паленко. – Київ : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2015. – 331 с. : іл.

Привіт, усім! Ми продовжуємо з вами читати  третю книгу Володимира Рутківського про Джурів. У третій частині ви дізнаєтесь про відважних козаків-характерників. На нас знову чекають неймовірні пригоди, шалені звитяги і нові відкриття. Герої роману оборонятимуть Київ, перепливатимуть неприступні дніпровські пороги, розвідуватимуть таємниці підземної Хортиці, штурмуватимуть Очаківську фортецю.

Ми дізнаємось, як Санько допоміг Грицикові стати непереможним воїном-характерником, чому Демко Дурна Сила знову змінив своє прізвисько, і як Телесикові з Чорториєм вдалося винайти підводний човен і перепливти на ньому Чорне море. А небезпеки… На те вони й небезпеки, аби їх долати.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.