Приватний детектив кіт Макс!!

   Будз, І. Детективне агентство кота Макса [Текст] : [повість : для дітей мол. та серед. шк. віку] / І. Ф. Будз ; іл. автора. – Харків : КК “Клуб Сімейного Дозвілля”, 2015. – 160 с. : кольор. іл.

Привіт усім! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі нову книгу українського письменника Івана Будзи «Детективне агенство кота Макса». На вас чекають захопливі, неймовірні та дуже небезпечні пригоди шефа детективного агентства кота Макса і його вірних помічників – кролика Петика та жаби Лізи!

Кіт Макс —неабияка особа. Його в маленькому містечку вважали розбишакою і хуліганом, а він став приватним детективом. Щоб справити враження на чарівну мишку Ізабеллу, Макс хоче зробити щось надзвичайне. Він пробирається на бал, на який запрошена Ізабелла, і бачить серед офіціантів небезпечного злочинця! Макс кидається на нього і… опиняється в поліції. А зловмисник встигає втекти. Тепер Макс і його вірний друг, кролик Петик, мають відшукати втікача, а ще викрити ватажка бандитів, який наводить страх на мешканців містечка…

Чи хотілось би вам дізнатися, чим же закінчиться ця детективна історія? Тоді не гаємо часу, а  вперед до читання! Сподіваюся, що книга не залишить вас байдужими, і ви обов’язково її прочитаєте!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.