Маленька принцеса

   150414203127438635_f0_0Бернет, Ф. Маленька принцеса [Текст] : [роман : для мол. та серед. шк. віку] / Ф. Г. Бернет ; пер. з англ. В. Левицької ; худож. Ю. Радич-Демідьонок. – Київ : Країна Мрій, 2013. – 320 с. : іл.

Цю чудову розповідь про дівчинку Сару Кру, маленьку принцесу з міста Бомбей (Індія), яка несподівано опиняється в холодному, туманному Лондоні, я прочитала давно. І так, як я працюю у бібліотеці, то постійно рекомендую її для прочитання дівчаткам такого ж віку, як і Сара. Мама дівчинки помирає одразу ж після її народження, тому вихованням займається батько. Вона полюбляє гратися ляльками та її улюбленицею є лялька Еммілі, яку вона вважає живою. Гардероб Сари та Еммілі просто розкішний. Дівчинка росте дуже щасливою дитиною, аж поки не сталося так, що на свій 11-ий день народження вона втрачає батька. Їй доводиться покинути навчання в пансіоні та стати служницею. Разом зі страшною звісткою про загибель батька приходять до дівчинки і нові нещастя: злидні, образи, знущання оточуючих, але вона намагається поводитись як справжня принцеса. Сара — незвичайна дівчинка, в неї бурхлива фантазія, та найголовніше те, що вона прагне до всіх бути доброю і великодушною. Мужність і шляхетність юної героїні допомогли їй зберегти людську гідність, адже тільки справжня принцеса гідна такої поведінки.

Ця історія буде цікава всім маленьким принцесам!sara_cesar

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.