Жива бібліотека “Толерантність без кордонів”

img_005916 листопада 2016 року в Обласній бібліотеці для дітей ім. В. Лягіна відбулося свято, присвячене міжнародному дню толерантності « Толерантність без кордонів ». Його організаторами виступили Обласна бібліотека для дітей ім. В. Лягіна ( директор Т.А. Жайворонок ) та Спілка національних товариств Миколаївської області ( Каймаразова Л. М. ).
Цей яскравий та сповнений дружнім теплом і взаєморозумінням захід пройшов у творчій атмосфері у форматі « Живої бібліотеки ». Усі учасники свята мали нагоду поспілкуватися та ознайомитися з культурою дружніх народів, що проживають на Миколаївщині.
Миколаївський край пишається тим, що на його землі живуть у мирі і злагоді представники 133 національностей, тож толерантність тут не просто слово, а містке поняття і закон співжиття всіх народів Миколаївщини.
На святі були присутні представники національних меншин Миколаївської області : азербайджанці, вірмени, грузини, поляки, болгари, євреї, роми, німці, росіяни, білоруси . Протягом спілкування звучали вірші рідною мовою. Перлиною заходу було створення квітки толерантності та дружби з різнокольорових пелюсток.
Веселка толерантності засяяла не тільки кольоровими пелюстками та яскравими прапорами, а ,найголовніше, – вона освітила посмішками та дружнім теплом серця кожного учасника цієї вражаючої зустрічі.
Зробіть крок назустріч один одному і веселка щастя, дружби та добра засяє і у вашій душі!

img_0045 img_0044 img_0024 img_0017 img_0097 img_0014 img_0047 img_0083 img_0078 img_0062 img_0085

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.