Куди зникло море?

Усім привіт! Хочу вам таке, таке розказати……

Я щойно дізналася, що у Буковому лісі трапилася справжня детективна історія. А почалося все з того, що велика кротяча родина зібралася в далекі краї – туди, де тепло і росте виноград, з якого на зиму можна заготувати багато поживних родзинок. Удома, в Буковому лісі, залишилися тільки трое їх діток – Муркавка, Повз і Мартіна. Але їм не лячно самим, бо ж у них є друзі – бобреня Загата, білки Жужіка та Ержіка – з якими кожен день сповнений несподіванок і пригод. Тим паче, що до Букового лісу завітала знаменита співачка Соня Садова.

Так, та сама, що співає “Сині очка, чорний хвіст”!

Концерт пройшов дуже вдало. Соня співала пісню за піснею, а публіка почала підтанцьовувати. Кротенята втрьох так шалено вистрибували, що запалили цим усіх звірів. Навіть дідо-бобер не встояв на місці. А Дятел так самовіддано відстукував ритми, що аж пробив дірку у табуреті, на якому сидів. Невірите? Самі послухайте концерт Соні  – і ви теж не встоїте!

Так от, а наступного ранку море зникло! На щастя, зникло не саме море, а лише картина із морським пейзажем. Власне, цей твір прикрашав інтер’єр бару «Під дубом», де проходив концерт Соні, і його господар Їжак дуже цінував цю картину.

Тож, наслідуючи Шерлока Холмса й використовуючи методи дедукції та стеження, за пошуки картини взялися Повз і Муркавка – наймолодші кротенята в родині, зайчишка Мартіна, а також їхні друзі – бобреня Загата  й білочки Жужіка та Ержіка.

А потім….  А потім….  А що було потім – читайте самі у книзі Мар’яни та Тараса Прохасько “Куди зникло море.”

А я, між іншим, побігла далі, треба ж і іншим розказати цю історію….

Рубрика: Давай дружити  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.