Шкільні прикольні історії!

   14Крюкова, Т. Чаклунка з останньої парти [Текст]: повість : для дітей серед. шк. віку / Т. Крюкова. – Харків: ранок, 2015.- 256 с.- (Серія «Шкільні прикольні історії).

Привіт,  друзі! Я рада порекомендувати вам нову книгу Тамари Крюкової «Чаклунка з останньої парти». Це весела повість, головним героєм якої є ваш сучасник, школяр на ім’я Вася і його ровесниця Липочка. Вася – горе-винахідник, вічний «козел відпущення», його подружка – горе чародійка, суцільне непорозуміння. Він живе у звичайному місті і вчиться у шостому класі. Вона-  у вигаданому Вернисвіті і вчиться на чарівницю. Від його винаходів одну частину школи лихоманить, а інша катається від реготу. А від чародійства Липочки жителі Вернисвіту не знають, чи то плакати, чи то сміятися. А вже коли вони зустрічаються в реальному світі, у двох словах цього не опишеш…..

                                       Читайте прикольні історії і смійтеся на здоров’я!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.