Таємниця катакомб!

   4Егеланн, Т. Таємниця катакомб [Текст]: роман / Том Егеланн; пер. з нор. Наталі Іваничук – Львів:Видавництво Старого Лева, 2015.- 240с.

Привіт всім! Якщо ви любите таємниці, то ця пригода саме для вас! Головний астроном обсерваторії Мауна-Кеа на Гаваях Сюзі Лі не вірила своїм очам. Але помилитися вона ніяк не могла: в окулярі велетенського зоряного телескопа на небі виднілася нова, невідома комета. Прекрасна, велична, «Схожа на різдвяну зірку». З ентузіазмом та хвилюванням астрономи заходилися визначати розміри комети, її швидкість та орбіту. І ще ніхто з них не міг тоді навіть уявити, яке значення матиме це відкриття. Але до рук  хлопчика Роберт  потрапляє священний амулет, за яким століттями полюють ченці давнього ордену. Чи зможе він розгадати таємницю Священної Зірки і з’ясувати, що означає стародавнє пророцтво? І чи зможе відвернути загрозу, що нависла над цілим світом – ви дізнаєтеся, прочитавши книгу до кінця.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.