Чарівна парасолька

img882Одного разу в лісовому магазині зайчик Дмитрик купив велику жовту парасолю. Таку велику, що насилу доніс її додому. Дмитрикові друзі – їжак, миша та білка почали сміятися:

– Дмитрику, навіщо тобі така велика парасолька? Замість штанги – щоб великі м’язи накачати?

–  Смійтеся” – сказав зайчик. – Хтозна, може, ця парасоля не тільки мені у пригоді стане?

Зранку погода була теплою та сонячною. Звірята побігли у своїх справах. І раптом сонце сховалося за хмарами, стало темно, і почалася жахлива злива.

Ввечері Дмитрик занепокоївся: “Де ж мої друзі? Узяв він свою здоровенну парасолю й пішов друзів шукати. Йшов Дмитрик крізь дощ та вітер, йому було дуже важко нести свою парасольку, та він не здавався!

Тим часом білка ховалася під великим листком. Їй було страшно, і коли вона побачила жовту парасольку, зраділа їй, наче сонечку! Сховалася білка під парасолькою, і пішли вони з Дмитриком далі. Тепер друзі несли парасольку разом, і вона вже не здавалася такою важкою….

Як ви гадаєте, що станеться далі? Відповідь на малюнку.

img883

Сподобалась історія – тоді пропоную всім охочим взяти і прочитати ось цю книжку. 

Мазур, Яна Юріївна. Михайлик-поспішайлик [Текст] : [збірка казок : для дітей дошк. віку] / Я. Ю. Мазур ; худож. Л. Б. Суслова. – Харків : Ранок, 2013. – 132 с.

Там таких гарних історій дуже багато. Приємного вам читання!

 

Рубрика: Давай дружити  Метки: ,
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.