Кокоcoverтюха, А. Таємниця підводного човна [Текст] : пригодницька повість : для серед. шк. віку / А. А. Кокотюха ; іл. А. П. Василенка. – Київ : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2013. – 272 с. : іл.

Првіт усім! Я, Почитайка, пропоную вам книгу відомого письменника Андрія Кокотюхи «Таємниця підводного човна». Це третя частина популярної детективної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами. Автор пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів. Ви готові до подорожі разом з героями? Тоді вперед на пошуки скарбу. Майже сто років тому його затопила команда, щоб він не дістався ворогам молодої Української держави. Але що за чудовисько стереже вхід до цієї бухти? І хто ще полює за цим підводним скарбом, аби заволодіти ним і знищити таємницю?

Про це хочуть дізнатися наші давні знайомі, невтомні шукачі скарбів: київські хлопці Данило й Богдан, їхня приятелька Галка з Полтавщини та незмінний член безстрашної команди, бойовий африканський страус на ім’я Футбол.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.