Новорічна подорож до країни Солодкоїжок.

Ялинка, цукерки, хоровод, Дід Мороз та Снігуронька… Наближається найочікуваніше свято всіх дітей і дорослих. Адже саме з Новим роком зв’язані найпотаємніші мрії та сподівання.
Відділ мистецтв напередодні цього чарівного свята вирішив здійснити одну з найжаданіших мрій усіх діток – потрапити до країни Солодкоїжок. Разом зі Сніговиком та Пінгвіном діти вирушили до незвичайної країни.

IMG_0043

Їхній шлях був нелегкий, з різними перешкодами та випробуваннями. Та не тільки це чекало на маленьких мандрівників на шляху до країни мрій – ще танцювали, співали, змагалися у конкурсах «Загадковий мішечок», «Справжній снігопад», «Одягни ялинку» тощо.

IMG_0026
А от справжній сюрприз чекав дітей у самій країні Солодкоїжок : мешканка цієї країни – Снігуронька приготувала для діток новорічне частування та різні смаколики                   IMG_0056      IMG_0052
Працівники відділу мистецтв вітають всіх читачів з наступаючим Новим Роком! Бажають гарного настрою , здоров’я та здійснення мрій. Сподівайтеся на краще – і все буде гаразд!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.