Увага! Нова художня книга Євгенії Бардіної про таємниці рідного міста Миколаєва!

12341260_1065704253440669_3249374261029860513_nУ літературному житті Миколаєва сталася знаменна подія – на світ з’явилася нова художня книга для підлітків, яка розкриває таємниці історичного минулого рідного міста.

Презентація саме цієї книги Євгенії Бардіної «КамOSвет» или записка из таинственного прошлого»  була проведена в Обласній бібліотеці для дітей ім..В. О. Лягіна, на якій були присутні найактивніші читачі Миколаєва.

Изображение 016 Изображение 036

 

 

 

 

 

 

 

Зустріч проходила у незвичному форматі таємничої пригоди, під час якої на глядачів чекали різноманітні завдання із загадкової записки.

Розшифровка  вірша К. Голубкової та Е. Январьова «Миколаївська пісенька» розкрила ім’я автора книги – Євгенія Бардіна, а розгадка кросворду про рідне місто підказала ключове слово – художник.

Євгенія з великим задоволенням розповіла про історію написання книги, народження ідеї її створення, про історичні факти та видатні постаті, які в свій час зробили дуже багато для нашого міста.

Виступ автора вдало доповнило спілкування з художником-ілюстратором книги Світланою Чебановою.  Вона відразу завоювала дитячу аудиторію, запевнивши їх, що вони найкращі, і саме їм належить вивчати історію міста та творити його майбутнє.

Изображение 062 Изображение 021

 

 

 

 

 

 

 

Автори книги залюбки відповідали на запитання дітей, часом провокативні, розповідали про себе, ділилися  своїми творчими планами.

Наприкінці зустрічі усі присутні взяли участь у складанні незвичного листа подяки нашим гостям. Це вийшло весело, позитивно та кумедно. І вже з таким піднесеним настроєм діти залюбки вишикувалися в чергу за автографами.

Изображение 085 Изображение 078

 

 

 

 

 

 

 

І  юні читачі, і бібліотекарі з нетерпінням чекатимуть нових цікавих книг,

і впевнені, що вони неодмінно будуть!

 

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.