Сторожова застава!

 

000031385     Рутківський, В. Сторожова застава: [Текст] : роман : [повість : для серед. та ст. шк. віку] / В. Г. Рутківський ; худож. М. Паленко. – Київ : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2013. – 448 с. : ілюстр.

Привіт ! Я, Почитайка, пропоную вам  нову повість неперевершеного майстра українського дитячого історичного роману Володимира Рутківського «Сторожова застава». Вона  присвячена героїчним і маловідомим сторінкам нашого прадавнього минулого. Це надзвичайно пригодницька книга, яка ненав’язливо вчить патріотизму і сміливості. Повість буде цікава усім школярам, які люблять пригоди та історію рідного краю. Жанр книги – пригодницьке фентезі, оскільки пригод тут повний кошик, і ледь не на кожній сторінці щось трапляється.  Це не може не впливати на головного героя Вітька Бубненка. Він потрапляє у минуле Київської Русі і зустрічає там богатирів, про яких знає з народних легенд, – Іллю Муромця, ще зовсім юного Олешка Поповича, Добриню Микитича і не знаного нами діда Овсія. Є у цій казці й місце диву: Зміїна нора, Чортів яр, Сторожова застава. Вітько та його друзі мало знають про історію рідного краю. І хлопці починають розкопки у таємничому ярі. Хочете дізнатися,чим це обернулося для героїв книги,  разом з ними побувати в полоні в ординців, зустрітися з князем Володимиром Мономахом і навіть взяти участь у справжній битві?

                    Я раджу вам дочитати книгу до кінця, впевнена – вам неодмінно сподобається!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.