Літні каникули на островах !

    Старк, Ульф. Мій друг Персі, Бофало Біл і я : 2230повість : [Текст] : [повість: для серед. шк. віку] / У. Старк; пер. з швед. Ульф Старк; пер. Галина Кирпа; Мал. Максим Німенко.– Вінниця : ПП Видавництво “Теза”, 2008.– 220 с.

Привіт! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі книгу шведського письменника Ульфа Старка «Мій друг Персі, Бофало Біл і я». Кілька літніх тижнів на острові в морі не забуде ані Ульф, ані Персі. Колекція жуків, приборкування найноровливішого коня і найкраща дівчина, яку любиш найдужче на світі. А ще цього літа Ульфів дідусь, старий відлюдькуватий бурчун, повертається до життя. І все завдяки Персі.

Власне те, що зазвичай діти ховають глибоко в собі: важливі тонкощі дитинства й дорослішання, міркування про дитячу самотність і першу ніжну закоханість, про хлопчачу дружбу й погляд на стосунки між батьками. Поза сумнівом, це – книжка-друг, яка знає й розуміє те, чого не здатні не тільки батьки, а часто й найкращі друзі. Проте, точно розуміє Ульф Старк.

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.