1червня – свято дитячих посмішок та гарного настрою!

IMG_0339До святкування Міжнародного дня захисту дітей працівники відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів готувалися заздалегідь. Напередодні свята бібліотекарі пройшли головною вулицею міста та запросили діток та їх батьків до бібліотеки.

 

 

IMG_0344IMG_0342

 

І тому, 1 червня стало справжнісіньким веселим незабутнім святом для наших гостей! «Чому?» – спитаєте ви. А ось дивіться – переконаєтесь самі!

Ігровий Bookland «Казковий ярмарок перевтілень»

IMG_0385 IMG_0399

 

IMG_0383

IMG_0405
На цьому літературному ярмарку дітвора мала змогу відчути себе книжковими героями, розгадати ребуси, шаради та інші головоломки і зробити фотосет на згадку. Задоволення отримали море.

Бібліотвістер “Веселі крученики”

IMG_0388 IMG_0356

Діти грали у всім відому гру, але не в звичному форматі. Вони приймали різні позиції рук і ніг, відповідаючи при цьому на цікаві запитання з різних галузей знань. А якщо хтось не знав правильну відповідь, то повинен був заспівати пісню. І кожен з них викручувався – як міг!

Флеш-моб «Biblio Dans»

IMG_0431 IMG_0430
Наші маленькі гості танцювали під запальну сучасну мелодію, в «бібліотечній» обробці «Опа! Читачі!». У таночку брали участь і дорослі, і малі!

АРТсушка «Безмежний світ дитячої фантазії»

IMG_0422 IMG_0366

IMG_0361 IMG_0368
Виставка дитячих малюнків у незвичному форматі АРТсушки привернула увагу навіть просто перехожих. Кожному було запропоновано проголосувати за малюнок, який сподобався найбільше, за допомогою яскравих наліпок.

Рухлива гра «Шкодна доріжка – швидкі ніжки»

IMG_0371
Діти залюбки бігали по доріжці наввипередки, виконуючи на шляху наступні команди: «Присядь», «Підплигни», «Руки вгору», «Крикни: Бібліотека – the best!» тощо.

IMG_0348 IMG_0395

 

 

IMG_0398 IMG_0410

А ще створювали яскраві малюнки на асфальті, грали у «Пантоміму», «Гарячу картоплю», «Їстівне –неїстівне», складали пазли «Літературні герої» та ще багато інших веселощів чекало на дітлахів.

Неочікуваним сюрпризом і для дітей, і для бібліотеки став подарунок від бійців АТО – багато дитячих книжок! Велика подяка волонтерам Руслану Поспєлову та Веремєєнко Сергію!

IMG_0443 IMG_0438

Свято вдалося на славу і надовго запам’ятається дітям!

Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.