luschevska_mailЛущевська, О. Інший дім: [повість: для ст. шк. віку] / О. Лущевська . – Львів: Вид-во Старого Лева, 2013. – 120с.
Привіт, тінейджери! Я, Почитайка, пропоную вашій увазі книгу української письменниці Оксани Лущевської «Інший дім».Це повість про страх і сміливість, про поразки і перемоги, про турботи і радість, про складнощі вибору і легкість прощення. Усі ці переживання випадають на долю Полі і Артема, що стоять на порозі важливих життєвих змін.
Коли насправді починається кінець світу? Коли про це без кінця торочать у новинах, чи коли така рідна і тепла мама переїжджає до Америки і знаходить собі там інший дім? Артем та Поля знають, як важко жити з батьком, якому до всього байдуже, як важко вперше зацікавитися хлопцем і не мати з ким про це поговорити, як складно пізнавати себе, коли поряд немає щирого порадника… Проте одного разу вони розуміють, що світ, у якому є місце щирості та любові, може похитнутись, але ніколи не зникне.
Ви заінтриговані? Тоді не гаємо часу, а починаємо читати!

Давид-Мартиашвили

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.