Кав’ярня на розі!

312141-500x500     Сайко, О. Кав’ярня на розі: [роман для ст. шк. віку] / О. Сайко. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2014. – 174с.
Привіт усім! Я, Почитайка, запрошую вас до незвичайної кав’ярня. Ви, мабуть, ще сюди не заходили. Бо, швидше за все, вас приваблюють барвисті вивіски з чудернацькими назвами кав’ярень. А ця зовсім непримітна і нічим особливим не виділяється. Чи зайшли ви б у неї? Чи, може, подумали б, що нічого цікавого у цій кав’ярні не побачите і пройшли би повз? Це цілком ваше рішення. Якщо ви таки наважитеся зайти до цієї кав’ярні, то ваш світ зміниться. Не вірите? А, може, таки спробуєте? Доторкніться до клямки і легенько штовхніть двері. Чуєте, як теленькає дзвоник на дверях? Як запевняє кельнерка цієї кав’ярні Лідка, дзвоник «умів дзеленчати по-різному: то насторожено, то весело, то стурбовано, то жваво, то байдужо, то невдоволено, то засоромлено..». Саме за дзвоником Лідка навчилася визначати, хто прийшов до кав’ярні. Читаючи цю книжку, ви не лише будете відчувати запахи кави і дощу (у творі панує осінь), а й записуватимете мудрі думки. Перегорнувши останню сторінку «Кав’ярні на розі», ви зрозумієте, що люди – це ті ж самі книги, які можна читати. А ще переконаєтеся в тому, що не варто здійснювати чужих мрій. І неодмінно відчуєте, як любите каву та книжки. Ну що, ви ще стоїте перед кав’ярнею і думаєте, чи зайти? Кельнерка Лідка з нетерпінням чекає дзвінка, який сповіщатиме, що ви зайшли.
Бажаю вам приємного перебування у «Кав’ярні на розі»!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.