Пригоди юних гонщиків

c5227318ea9e122c7c25b2dd682d961bПривіт, друзі! Сьогодні чудовий день – День святого Миколая! І я, користуючись нагодою, хочу привітати вас із цим чудовим святом! Гадаю, ви всі були добрими і чемними дітками протягом року  і  отримали даруночки від Миколая. Молодці!

Я вам теж приготувала подаруночок. Це чудова історія, яку ви можете прочитати в ось цій книжці.img357

Сербіна , Олеся.  Автошик Тум та “Юні гонщики” [Текст] : [повість-казка : для мол. шк. віку] / О. Сербіна ; пер. з рос. Н. Р. Іваничука ; худож. В. Коробейников. – К. : Махаон-Україна, 2011. – 64 с. : ілюстр. ; 26 см. – (Дуже прикольна книжка).

Це прикольна історія  про юного гонщика автомобільчика Тум-Бурума. Він живе разом з мамою та татом в Автомобільній країні в місті Переднє колесо.

Він мріяв стати гонщиком і його мрія здійснилася! Та не все так просто! Шлях до перемоги завжди лежить через важкі тренування. І не завжди все й одразу виходить класно. Перше коло іноді може піти й на закрут.

img358“… – Добре, що на нашому травнику кактуси не ростуть. Інакше новачок приїхав би на колесах, мов решето, – пирхнув червоний автомобільчик.

– Та він за квітами для дівчаток подався, – пожартував жовтий…”

Та незважайте на такі  образливі слова інших юних гонщиків. Адже без дружби –  гарної команди  ніколи не буває. І в цьому Тум пересвідчиться на власному досвіді.

Тож, кому до рук потрапить ця книжечка – приємного читання!

 

Рубрика: Давай дружити  Метки: ,
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.