Хлопчик зірка!

     аргУайльд, О. Зоряний хлопчик : казки: [для мол. і серед. шк. віку] / О. Вальд; пер. з англ. Т. Некряч;худож. О. В. Чичик. – К.: Країна Мрій, 2011.- 288с.: ілюстр.- (Улюблені книжки).

Привіт всім! Я, Почитайка, рекомендую вам до читання відому казку «Зоряний хлопчик» Оскара Уайльда. Безсумніно, це найвідоміша з казок Уайльда, багаторазово екранізована і зіграна на театральних сценах. Це повчальна історія про найбільші людські цінності: велику материнську любов, про вчинки, за які часом буває соромно. Автор розповідає про те, як людина часто не цінує близьких, а потім розплачується за свої помилки.

Головного героя хлопчика відібрали у матері грабіжники, тому його виховали зовсім чужі люди злим та жорстоким. Коли жінка-жебрачка назвалась його матір’ю, він грубо відштовхнув її. Аж коли  тіло хлопчика вкрилось лускою, а обличчя стало схоже на жаб’яче,  тільки тоді він зрозумів, за що  доля його так суворо покарала.

Ми, читачі, на прикладі цього героя маємо зрозуміти, як важливо нести людям добро, ласку, милосердя.

Читайте книжку, вона навчить вас творити добро!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.