====  Трістан та Ізольда : давньофранцузька легенда / пер. та післямова В. В. Коптілова ; передм. О. Чередниченка ; худож. С. Г. Якутович. – К. : Либідь, 2004. – 80 с. : ілюстр.

Привіт всім! Я, Почитайка, пропоную  вашії увазі хвилюючу давньофранцузьку легенду «Трістан та Ізольда».Ви поринете у світ королів та рицарів, дізнаєтесь про подвиги Трістана та про його любов до Ізольди. Юні закохані пройшли нелегкий шлях, сповнений насолоди та нечуваних страждань, перебороли низку випробувань. Проте, їм нічого не залишається, як добровільно принести себе в жертву один одному.

Трістан та Ізольда, ставши символами непереможного кохання, увійшли до вічних образів світової літератури, які хвилюють не одне покоління читачів. Ця легенда звучить як вітання усім закоханим, щасливим і нещасним, веселим і засмученим. Сподіваюсь, що ця зворушлива історія не залишить  вас байдужими.

Приємного читання та незабутніх вражень!

 

 

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.