Її книжка – найкраща

2014

На ХІІ виставці «Миколаївська книга – 2014» відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих книг миколаївських видавництв у різних номінаціях.

І в номінації «Найкраще видання для дітей та юнацтва» перемогла чудова книжка «Принц Александр и его усатые приключения», авторка якої – письменниця Крістіна Каперс.

Ця книжка – справжнє свято для дітвори : у ній – цікаві, зворушливі, незвичайні пригоди казкових героїв, що так полюбляють маленькі читачі. Вона оформлена художником Оленою Черновою так щедро, яскраво, що книгу приємно взяти в руки.

«Принц Александр и его усатые приключения» є вагомим внеском в сучасну дитячу літературу, тому що наслідує позитивні традиції і одночасно відзначається оригінальністю сюжету і героїв.

Шановна пані Крістіно! Колектив бібліотеки та її юні читачі дякують Вам за книгу, вітають з перемогою в конкурсі і зичать Вам міцного здоров’я, натхнення і створення нових книг для дітей!

Рубрика: Хіт-книга  Метки:
Вы можете следить за ответами к этой записи через RSS.
Вы можете оставить отзыв или трекбек со своего сайта.

Залишити відповідь

HTML: Вы можете использовать следующие теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(обязательно)

(по желанию)

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.