Привіт, юний кулінар!
Сподіваємось, що ти пам`ятаєш, як минулого разу ми готували незвичайний сніданок. Сьогодні, як ми і обіцяли буде продовження, адже без цих булочок важко уявити собі справжній сніданок детектива, а готуватимемо ми булочки бріош.
Слово бріош / brioche вперше документально зафіксоване у 1404 році на півночі Франції (у Нормандії), і вважається, походить з традиційних рецептів хлібу норманів. Вже у XVII—XVIII ст.ст. бріош стає дуже популярним хлібо-булочним виробом у Франції, зокрема на північному заході і в центрі, включно з Парижем.
Як ти розумієш, ця смачна булка популярна в усьому світі, навіть англійські детективи, такі як Шерлок Голмс і доктор Ватсон із задоволенням їли цей смаколик. Хочеш спробувати? Записуй рецепт…
далее »