Привіт, юний кулінар!
Сьогодні у нас незвичайний рецепт. Уяви собі, цей смаколик полюбляли вельможі, і не прості, а у відомій книзі Вільгельма Гауфа “Карлик Ніс”…
«Сусідній князь уже два тижні гостював у герцога і був усім задоволений. П’ять разів на день вони сідали за їжу, і герцог не мав підстав ремствувати на свого карлика. І ось на п’ятнадцятий день герцог звелів покликати Якоба до столу і представив його своєму гостеві, запитавши, чи вдоволений він унтер-кухмейстером.
– Ти чудовий кухар, – звернувся до Якоба князь, – і тямиш, що то значить добре їсти. За весь час, як я тут, ти жодного разу не подавав двічі однакової страви, і все було чудово приготовано. Тільки скажи мені, чому ти досі не почастуєш нас королем усіх страв – паштетом «Сюзерен»?»
Бажаєш дізнатися рецепт цієї вельми королівської страви? Занотовуй….
далее »