Архив за 20 Сер 2018

Рубіновий салат

Привіт, друже. 

Чи знаєш ти, який овоч є одним з найкорисніших і має неймовірний червоний колір? Звичайно буряк! Різноманітність користі, яку дарує буряк організму, виникає від багатства його складу у вигляді вітаміну С, вітаміну А (на які особливо багате його бадилля), вітаміну В9 (фолієвої кислоти), вітамінів групи В і PP, фосфору, йоду (даний овоч вважається лідером серед своїх побратимів по його змісту), кальцію, заліза, міді, магнію, калію, каротиноїдів, клітковини, лютеїну, корисних флавоноїдів. Стільки користі в цьому корнеплоді  робить його одним з найцінніших продуктів у нашому харчуванні. Рецептів страв, яких можна приготувати з буряку надзвичайно багато, і ось один із них…. далее »